aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

winkeLIERDE valt opnieuw in de prijzen.

Het project winkeLIERDE krijgt 9.897,80 EUR subsidie voor het ontwikkelen, verder uitwerken van de website www.winkelierde.be en wil hiermee de lokale ondernemers verder ondersteunen.

Het project winkeLIERDE werd vorig jaar uitgerold. Er werd een publieke Facebookpagina aangemaakt (@winkeLIERDE) en sinds 1 december kan een winkeLIERDE-bon worden aangekocht om onze lokale ondernemingen te ondersteunen.

Dit jaar zal een handelsgids bus-aan-bus bedeeld worden naar alle inwoners van onze gemeente en hopen wij het kennismakingsevent en handelsbeurs alsnog te kunnen organiseren.

Recent hebben wij bevestiging gekregen dat onze subsidieaanvraag voor het ontwikkelen van een website werd goedgekeurd door Provincie Oost-Vlaanderen. Zo krijgen wij maar liefst 9.897,80 EUR subsidie voor het verder uitwerken van de website www.winkelierde.be.

Deze website zal een mooi overzicht bieden van wat onze gemeente te bieden heeft op het vlak van ondernemen. Daarnaast zullen de ondernemers zich kunnen aanmelden op deze website en zelf kunnen bepalen welke informatie over zichzelf kenbaar wordt gemaakt.

Nu wij de goedkeuring van de subsidie hebben gekregen gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag en zetten we winkeLIERDE verder op de kaart.

Wij willen Provincie Oost-Vlaanderen bedanken voor haar steun.

De winkeLIERDE-bon kan nog aangekocht worden tot en met 31 maart 2021 en besteed worden tot en met 30 juni 2021. Steun onze lokale ondernemers en koop jouw bon vandaag. Per adres in onze gemeente kan 1 bon aangekocht worden waarvoor de gemeente 10 euro bijlegt. Meerdere bonnen kunnen aangekocht worden voor het bedrag van 60 euro per bon. Meer info kan worden teruggevonden op de website www.winkelierde.be.

foto site + FB lierde

Terug naar alle nieuws