aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Lierde en autodelen = topkoppeling

6 maanden geleden is onze gemeente samen met 14 andere Zuid-Oost-Vlaamse gemeenten gestart met het project autodelen. Zo stelt onze gemeente 3 deelwagens ter beschikking aan haar inwoners en personeel.

Vandaag werden reeds meer dan 170 ritten uitgevoerd in onze gemeente. Hiermee zijn wij, als 1 van de kleinste deelnemende gemeenten, koploper van dit project. 

Een groot aandeel van de uitgevoerde ritten gebeurt door het gemeentepersoneel maar ook onze bewoners maken gebruik van de deelwagens en zijn overtuigd van de voordelen hiervan.

Onze gemeente zet volop in op haar klimaatambities met deze energiezuinige wagens en biedt haar inwoners een goedkoper alternatief aan dan het aanschaffen van een extra wagen die meestal stil staat.

Natuurlijk willen wij het aantal uitgevoerde ritten in stijgende lijn zien gaan en dan vooral bij onze burgers. Twijfel jij nog of het gebruik van de deelwagens voor jou is? Heb je nog vragen over de deelwagens? Alle info voor het reserveren, gebruiken van de wagens staat vermeld op onze gemeentelijke website: http://www.lierde.be/website/5536-www.html?branch=1&language=1

foto Talia 5     foto autodelen1

Terug naar alle nieuws