Zit je met vragen over autodelen?

Sinds juni vind je 3 elektrische deelwagens in onze gemeente. Éen Renault Zoë staat aan de voorkant van het gemeentehuis, de 2de Renault Zoë en de Renault Kangoo staan op de parking aan de achterkant van het gemeentehuis. De wagens zijn helemaal klaar voor gebruik. Autodelen is een eenvoudig en goedkoop alternatief als jouw (tweede) wagen het grootste deel van de tijd stil staat.

Maar: hoe werkt autodelen nu precies? Is dit een slimme zet voor mijn budget? Hoe kan ik reserveren? Kan ik een testrit maken?
We bieden je graag een antwoord op al jouw vragen via een infosessie op 23 september 2020 om 20u in OC De Lier, Nieuwstraat 21, 9570 Lierde. Bevestig je deelname voor 20 september 2020 met een mailtje naar mobiliteit@lierde.be of telefonisch via 055 43 10 12 (bereikbaar van maandag t.e.m. donderdag van 9u tot 12 en van 14u tot 16.

De organisatoren zetten alle mogelijkheden van autodelen op een rij en geven je ook de kans om zelf te ervaren hoe zo’n elektrische topwagen rijdt. Natuurlijk houden we bij de organisatie van deze infosessie rekening met alle geldende coronamaatregelen, vergeet zeker je mondmasker niet.

Kan je niet aanwezig zijn op onze gemeentelijke infosessie of blijf je toch liever thuis?

SOLVA, Autodelen.net en Valckenier Share organiseren ook een digitale infosessie waar alle voordelen en aanbieders van autodelen aan bod komen. Je komt te weten hoe je een deelwagen reserveert, wat dit kost, …. Jouw vragen kan je live stellen via de chatfunctie en je krijgt meteen een helder antwoord.

Deze digitale infosessie vindt plaats op dinsdagavond 22 september en start om 20.00u. Inschrijven kan via deze link: https://solva.webinargeek.com/digitale-infosessie-autodelen. Voor al jouw vragen rond autodelen!

Meer info: mobiliteit@lierde.be of tel.: 055 43 10 12

foto Talia 5 (002)

Terug naar alle nieuws