Boomplantactie - bestel je plantgoed voor je tuin!

Samen met zestien gemeenten in de Vlaamse Ardennen organiseert Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen opnieuw een groepsaankoop van streekeigen plantgoed.

Streekeigen bomen en struiken passen niet alleen landschappelijk goed in onze streek, ze zijn ook perfect aangepast aan de plaatselijke groeiomstandigheden en doen het hier dus van nature goed. 

Bij de jaarlijkse boomplantactie heb je de keuze uit inheemse haagplanten, struiken en boompjes, hoogstambomen, hoog- of halfstammige fruitbomen, kleinfruit en klimplanten. Bestellen kan vanaf eind september tot 23 oktober via de bestelbon op www.rlva.be. Je vindt de bestelbon ook in de landschapskrant van het RLVA die eind september in de brievenbus valt. Je kan de bestelde planten dan afhalen op het door jou gekozen verdeelpunt op zaterdag 28 november. De boomplantactie zal doorgaan conform de Covid-19 veiligheidsvoorschriften die op dat moment gelden. Je wordt daarover voorafgaand aan de ophaling op de hoogte gebracht.

Meer info: Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen vzw, Veemarkt 27, 9600 Ronse, T 055 20 72 65, www.rlva.be; info@rlva.be.  

Terug naar alle nieuws