aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Haal de radio naar je straat!

De Vlaamse Feestdag is dit jaar een muzikaal volksfeest, samen met MIG. Onze mobiele studio doorkruist zaterdag 11 juli het hele zendgebied. 

Zoals elke zomer komen we met onze mobiele studio naar jou toe. Normaal is dat vanop evenementen in de streek, maar die kunnen nu helaas niet doorgaan. Daarom rijden onze deejays met de studio naar jou toe!

Nomineer je straat

Heb jij leuke buren die graag samen plezier maken? Breng jullie favoriete muziek op de radio en laat jullie straat horen op zaterdag 11 juli. Laat de hele streek kennis maken met jouw straat, want iedereen kan het horen. 

De wielen staan onder de studio en de boxen zijn geïnstalleerd. Nu nog straten om de muzieksfeer in te pompen en de Vlaamse Feestdag is compleet. Nomineer jouw straat in Geraardsbergen, Lierde, Ninove of Zottegem, zodat onze MIG-mobiel zijn weg makkelijk vindt.  

Je hoort de studio vast wel aankomen. Maak gerust plezier in de tuin, in de garage of op de oprit. Onze deejays zitten op een afstand in een rijdende mobiele studio. Iedereen kan dus op een veilige manier genieten van het feest en de fijne muziek, die jullie kiezen.

Woon je in een leuke straat en heb je zin om de mobiele studio van MIG op bezoek te krijgen op zaterdag 11 juli? Stel je straat dan kandidaat via het onderstaande formulier. Dit voor 3 juli!

Terug naar alle nieuws