Groepsaankoop zonnepanelen in Zuid-Oost-Vlaanderen

Energiehuis BEA organiseert een groepsaankoop voor zonnepanelen voor alle inwoners in van Zuid-Oost-Vlaanderen. Ook Lierde ondersteunt deze groepsaankoop. 

Zonnepanelen plaatsen is immers een duurzame keuze die bijdraagt aan een klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Onder begeleiding van studiebureau Zero Emission Solutions werd zonne-expert Advenso uitgekozen om de installaties te plaatsen. Zij kwamen op basis van kwaliteit én prijs als beste uit de bus.

Inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen kan tot 30 september 2020. Voor de eerste 400 inschrijvingen wordt nog dit jaar  een plaatsing gegarandeerd. Zo kan je nog 15 jaar genieten van het systeem van de terugdraaiende teller en nog veel langer van een verminderde elektriciteitsfactuur. Laat je je zonnepanelen in 2021 installeren, dan heb je geen recht meer op de terugdraaiende teller, maar wél op een aanzienlijke premie. Meteen bij inschrijving wordt berekend wat voor jou de interessantste keuze is.

Je zonne-installatie is ook direct klaar voor de toekomst, want ze is ‘batterij-compatibel’. Hierdoor kan je jouw installatie uitbreiden met batterij-opslag, die je bovendien ook via de groepsaankoop kan aankopen.

Meer inlichtingen en vrijblijvend inschrijven kan via

www.energiegroepsaankoop.be/zonnepanelen-zuid-oost-vlaanderen/

Terug naar alle nieuws