aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Buitenschoolse kinderopvang

Nieuwstraat 21
9570 Lierde
T 055 431031
F 055 431016
jeugddienst@lierde.be

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

BKO op woensdagnamiddag

De gemeente organiseert naschoolse kinderopvang in de gebouwen van CKG De Boomgaard in de Langemunte in Sint-Maria-Lierde.

Elke woensdagnamiddag kunnen de kinderen van 2,5 tot 12 jaar opvangen worden in de lokalen van de speelpleinwerking, telkens van 13.00 tot 18.00 u. Ook tijdens de pedagogische studiedagen!

De opvang is toegankelijk voor alle kinderen uit de basisscholen van Lierde en kinderen die in Lierde gedomicilieerd zijn. De kinderen van de locale scholen worden met een bus opgehaald. De andere kinderen moeten door hun (groot)ouders worden gebracht. De opvang gebeurt door een technische beambte van de gemeente.

Huishoudelijk reglement BKO (pdf, 223.3 kB)
Huishoudelijk reglement BKO wijziging (pdf, 123.1 kB)
Inschrijvingsformulier( EENMALIG )BKO KINDEREN (msword, 56.3 kB)
Inschrijvingsblad jan_maart 2017 (msword, 1.2 MB)
Inschrijvingsblad april - juni 2017 (msword, 1.2 MB)

kinderopvang

Meldpunt kinderopvang Zuid-Oost-Vlaanderen

Een geschikte kinderopvang vinden is voor ouders vaak een moeizame opdracht. Waar vind je contactadressen? Welke openingsuren heeft een opvanginitiatief? Waar en wanneer zijn er plaatsen vrij? Waar kan je terecht met specifieke vragen?

Als (toekomstige) ouder kan je hiervoor terecht op de website www.kinderopvangzov.be van Kinderopvang Zuid Oost-Vlaanderen, een realisatie van het Streekoverleg ZOV en Solva in overleg met de deelnemende steden en gemeenten. Dit meldpunt voor kinderopvang bundelt per gemeente of stad een volledig overzicht van alle kinderopvanginitiatieven voor de regio Zuid Oost-Vlaanderen (arrondissementen Aalst en Oudenaarde). De gemeente Lierde werkt mee om  de functionaliteit van deze website zo optimaal mogelijk te houden. Via 4 verschillende zoekcriteria (leeftijd, type opvang, tijdstip opvang, deelgemeente) kan je op zoek gaan naar de geschikte opvang voor jouw kind.  Een gebruiksvriendelijke tool om je zoektocht naar een geschikte kinderopvang te vergemakkelijken. Het is de bedoeling dat de deelnemende opvanginitiatieven hun aanbod up-to-date houden, zodat jij steeds een actuele weergave krijgt van de opvangmogelijkheden.