aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Maak ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050

De Provincie maakt werkt werk van een nieuw Ruimtelijke Beleidsplan voor Oost-Vlaanderen. Je kan op verschillende momenten jouw mening laten horen.

Iedereen heeft plaats nodig om te wonen, te werken en te ontspannen, maar onze beschikbare ruimte raakt stilaan opgebruikt. De Provincie maakt daarom werk van een nieuw Ruimtelijk Beleidsplan met daarin de langetermijnvisie voor het gebruik van de ruimte in Oost-Vlaanderen. Ze kijkt daarbij richting 2050. Dat lijkt veraf, maar dat is het eigenlijk niet. De indeling van onze ruimte vandaag heeft gevolgen op lange termijn, dus moeten we goed nadenken en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen steeds voor ogen houden.

Ook jouw mening telt!

Je kan op verschillende momenten jouw mening laten horen. In het najaar van 2019 kan je het voorbereidend werk bekijken en jouw suggesties met de Provincie delen, tijdens de raadpleging van de conceptnota.

Hou zeker de website in de gaten voor meer info over toekomstige participatiemomenten: www.oost-vlaanderen.be/ruimte2050.

Affiche-Campagnebeeld (pdf, 233.1 kB)

Terug naar alle nieuws