aaa
rss

Actueel

7/12/17 - Kerstmarkt Lierde

Zaterdag 16 december 2017 vindt opnieuw een Kerstmarkt plaats op het Gemeenteplein van Lierde (achter het gemeentehuis). meer »

30/11/17 - Schenk een kerstboom

Het gemeentebestuur zoekt een kerstboom voor het creëren van een aangename kerstsfeer aan het gemeentehuis. Mocht je zelf zo een grote spar staan hebben die je zou willen verwijderen, dan mag je contact opnemen met de dienst openbare werken T 055 431012 of openbarewerken@lierde.be Indien de boo...meer »

28/11/17 - Slotevenement in kader van 'Langer genieten in Lierde is..."

Slotactiviteit op vrijdag 15 december 2018 van 9u00 tot 12u15 in O.C. de Lier, gevolgd door een gezonde receptie in het kader van de campagne “Langer genieten is…” Wat kan je zelf doen om gezond oud te worden? We vragen het aan enkele experten ( oa. Maag-darmspecialist, beweegcoach, gynaecoloog,...meer »

24/11/17 - Gedeeltelijke afschaffing voetweg nr. 46 in de deelgemeente Deftinge.

Bericht van openbaar onderzoek. Het college van burgemeester en schepenen, gemeentebestuur Lierde, maakt bekend dat een onderzoek de commodo et incommodo ingesteld is nopens de ten hoofde vermelde zaak. De bundel met de voorlopige vaststelling ligt ter inzage van het publiek in het gemeentehuis...meer »

15/11/17 - Uitslag fotowedstrijd milieuraad

Categorie A - Landschap bekeken door een kinderoog (1 deelnemer) 1ste prijs STIEN DE NEVE Foto: Insecten in de tuin Categorie B - Natuur in eigen tuin 1ste prijs ANNABELLE MICHIELS Foto: Ijsbloemen na vriesnacht op de ramen, ook dat is natuur dicht bij ons 2de prijs WIM THIENPONT & MARC DE SM...meer »

13/11/17 - Sportkamp:Winter Games

De flyer De link om in te schrijven is: https://goo.gl/forms/oTEmyamU3hfj8prL2 meer »

11/10/17 - Oproep kandidaturen voor de ‘Cultuurprijs 2017’

De gemeente Lierde stelt jaarlijks een “cultuurprijs” in ter bevordering van cultuur en kunst in Lierde in de meest brede zin. De cultuurdienst wenst een persoon, vereniging of een cultureel evenement respectievelijk wonend, gevestigd of gehouden in Lierde te bekronen die/dat in de referentieper...meer »

26/09/17 - NMBS en Infrabel verhogen en vernieuwen de perrons in stopplaats Lierde voor meer reizigerscomfort

Begin oktober 2017 starten ze met de verhoging en vernieuwing van de perrons in de stopplaats Lierde. De verhoging van de perrons zal het in- en uitstappen op de trein vergemakkelijken en ervoor zorgen dat de reizigers van meer comfort kunnen genieten. De werkzaamheden starten met perron 1. Perr...meer »

18/09/17 - Help het milieu door overdadig drukwerk aan de bron te vermijden.

Als milieubewuste gemeente kiezen wij samen met FCR Media, de uitgever en verdeler van de Gouden en Witte Gids, voor een gezamenlijke aanpak met betrekking tot een optimalisatie van de te bedelen telefoonboeken.  Gebruikt u de papieren gids niet meer? Schrijf dan uit via het formulier op deze li...meer »

30/05/17 - Omgevingsvergunning / Omgevingsloket

Vanaf 23 februari 2017 is de omgevingsvergunning van kracht. Die vervangt de stedenbouwkundige vergunning en de milieuvergunning. Op het digitaal loket vind je meer informatie over de werking van de toepassing waar je digitale bouwaanvragen en omgevingsdossiers kan indienen. In de overgangsperio...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

Omgevingsloket

Omgevingsloket

Klimaatgezond

Klimaatgezond

Bibliotheek

Bibliotheek

Jeugddienst

Jeugddienst

Sportdienst

Sportdienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis