aaa
rss

Actueel

23/09/16 - Mobiliteitsweek - School in vervoering

In de week van 26 tot en met 30 september 2016 organiseert de gemeente Lierde een mobiliteitsweek te Lierde. Met deze inspanning willen we de scholen op een positieve manier bijstaan in de bewustmaking van de gevaren van het verkeer bij de leerlingen. Per graad wordt een aangepast aanbod voorzi...meer »

22/09/16 - Kom jij ons FietsPoolTeam versterken?

Gezocht vrijwilligers voor het begeleiden van  kinderen uit het 3de en 4de leerjaar in de fietspool op maandag 26/09/16 – dinsdag 27/09/16 – woensdag 28/09/16 tijdens de mobiliteitsweek, richting hun school: De Kei ofwel VBS Deftinge.” Het doel van deze mobiliteitsweek is om de leerlingen op ee...meer »

20/09/16 - Nieuwe vacatures

Binnen de hulpverleningszone Zuid-Oost zijn er momenteel 2 vacatures: Boekhouder Informatiebundel_aanwerving_boekhouder_hulpverleningszone Hulpverlener Ambulancier Informatiebundel_aanwerving_hulpverleners-ambulanciers_hulpverleningszoneV3 meer »

8/09/16 - Politiezone Geraardsbergen/Lierde flitst in zone 30

Met het begin van het nieuwe schooljaar, flitsen we vanaf nu aan de schoolomgevingen met het nieuwe flitstoestel. Eveneens zal in het stadscentrum geflitst worden, dus bestuurders, respecteer de zone 30. Verlaag je snelheid, verhoog de veiligheid.  “In het Zonaal Veiligheidsplan van onze politi...meer »

10/08/16 - Binnenkort in onze regio: BARBARIAN Obstacle Run | zaterdag 19 november 2016

Op zoek naar actie? Geen vrees voor een beetje modder?   De Barbarian Obstacle run is een haalbare hindernissenloop van 6 of 12 km doorheen het prachtig provinciaal domein De Gavers. Een leuke sfeer, heel veel lachen, individueel of in groep, een beetje afzien, doorgaan en … blijven doorgaan! A...meer »

12/07/16 - Verwijder deze planten uit uw tuin

Reuzenbereklauw en Alsemambrosia zijn gevaarlijke planten. Andere planten zoals Japanse duizendknoop en Reuzenbalsemien bedreigen de natuur. Enkele waterplanten die misschien ook in uw tuinvijver groeien, staan sinds kort op een Europese zwarte lijst van planten die moeten bestreden worden. Reu...meer »

8/06/16 - Schrijf mee aan ons ‘Gezamenlijk Boek'

Ontdek de passie voor het schrijven en neem deel aan het nieuwe project ‘Gezamenlijk Boek’.  Schrijf vanaf nu mee aan ons verhaal door om beurten één zin, paragraaf of illustratie toe te voegen. Hierdoor vormt zich een boek, volledig geschreven en gestuurd door jullie. Het verloop is niet beken...meer »

22/05/16 - Fotowedstrijd: “Landelijk Lierde”

De Milieuraad van Lierde organiseert een fotowedstrijd voor alle inwoners van Lierde (klein en groot). Indienen kan in één van de volgende categorieën, met een maximum van drie foto’s per categorie en per persoon. A “Landschap bekeken door een kinderoog”  wedstrijd specifiek voor kinderen (tot 1...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis

Bibliotheek

Bibliotheek

Sportdienst

Sportdienst

Jeugddienst

Jeugddienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie