aaa
rss

Actueel

20/03/18 - Inrichting groene buurtsite dorpskern Deftinge

Na de realisatie van OC De Kommalier wil de gemeente Lierde één geheel maken van de nieuwbouw en de buitenomgeving. Om dit te realiseren willen wij uw stem horen. In de eerste helft van 2018 wordt een grote bevraging gedaan bij de inwoners van Lierde in samenwerking met Regionaal Landschap Vlaa...meer »

19/03/18 - Bericht aan de inwoners van Lierde

Deze week valt deze flyer in jullie brievenbus. De provincie Oost-Vlaanderen is bezig met een grootschalig onderzoek rond herbestemming van (leegstaande) hoeves. De gemeente Lierde ondersteunt dit onderzoek en daarom vragen wij u als burger graag naar uw mening. Surf naar www.innovatiesteunpunt...meer »

9/03/18 - Aankondiging herstel betonvakken in diverse wegen in de gemeente Lierde.

Start: Dinsdag 13 maart 2018 Duur: 60 werkdagen In de volgende straten zullen betonvakken hersteld worden: Dorpstraat Nieuwstraat Wassegemstraat Elleboogstraat Strichtstraat Geraardsbergsestraat Kwaadstraat Tijdens de werken zal het doorgaand verkeer steeds verzekerd blijven en zal de hinder voo...meer »

9/03/18 - Bespaar 20% op je energiefactuur!

AfficheA3_groepsaankoop_infosessies_digitaal Dankzij de groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie i.s.m. onze gemeente Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in energiebesparende maatregelen een verstand...meer »

7/03/18 - KLEUTERKAMP PAASVAKANTIE 2018

Een tocht door de jungle                                                                                                                                           Ga jij mee naar de jungle? Wil jij kennis maken met de wilde dieren uit de jungle? Weet jij welk geluid een tijger maakt? Schrijf je...meer »

1/03/18 - Gemeente Lierde sluit aan bij ‘Statiegeldalliantie’ in haar strijd tegen zwerfvuil

De gemeenteraad besloot tijdens de zitting van 26 februari 2018 aan te sluiten bij de Statiegeldalliantie. De Statiegeldalliantie verenigt bedrijven, lokale overheden, milieuorganisaties en iedere andere organisatie die het zwerfafval beu zijn. De Statiegeldalliantie vraagt concreet aan de reger...meer »

20/02/18 - KIES IN MAART VOOR WATER VAN DE KRAAN!

Kraantjeswater is het milieuvriendelijkste drankje dat er bestaat. Het wordt zonder transport en zonder verpakking bij jou thuis geleverd. Bovendien is kraantjeswater gezond. Het wordt op meer dan 60 kwaliteitseisen gecontroleerd en is daarmee het strengst gecontroleerde voedingsmiddel. Op 22 ma...meer »

8/02/18 - Filmkalender Cultuur

Beste filmliefhebber Vanaf deze maand zijn er opnieuw maandelijkse filmvoorstellingen in O.C. de Lier (filmkalender in bijlage) – let wel in de maand februari zal de voorstelling niet plaats vinden op de 2de dinsdag, maar wel op 3de dinsdag. De film begint stipt om 20u – deuren open vanaf 19:30 ...meer »

7/02/18 - Oproep Lierdese Kunstenaars

Van 18 mei tot en met 3 juni 2018 vindt de 4de editie plaats van de Lierdese Biënnale. Lokale kunstenaars kunnen opnieuw tentoonstellen in het gemeentehuis. Voor de Biënnale 2018 zijn nog enkele (gratis) plaatsen vrij. Alle schilders, beeldhouwers, tekenaars, wevers, fotografen, ... woonachtig ...meer »

5/02/18 - Sportkampen 2018

PAASVAKANTIE 2018 3 – 6 jaar Dinsdag 3 april – vrijdag 6 april Superheldenkamp 7- 14 jaar Dinsdag 3 april – vrijdag 6 april Dans en omnisport 7 - 12 jaar Maandag 9 april – vrijdag 13 april Sportmix De inschrijvingen voor de sportkampen in de paasvakantie  https://goo.gl/forms/BRv394dKGlkKjpQH2 ...meer »

17/01/18 - Toegestane afwijkingen op de bepalingen inzake de wekelijkse rustdag

Alle handelaars zijn onderworpen aan de wekelijkse rustdag, een ononderbroken periode van 24 uur die begint om 5 uur of om 13 uur en eindigt op hetzelfde uur van de volgende dag. Indien de wekelijkse rustdag onmiddellijk aan een wettelijke feestdag voorafgaat, mag de rustdag naar de dag volgend ...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

Omgevingsloket

Omgevingsloket

Klimaatgezond

Klimaatgezond

Bibliotheek

Bibliotheek

Jeugddienst

Jeugddienst

Sportdienst

Sportdienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis