aaa
rss

Actueel

24/10/16 - INFOAVOND 9/11/16 - Politie zkt. vrijwilligers voor diefstalpreventie en fietsproject

Wil jij stadsgenoten informeren over een betere beveiliging van hun woning? Wil jij kinderen en volwassenen leren hoe ze zich veilig in het verkeer kunnen begeven? Dan ben jij de persoon die we zoeken! De lokale politie Geraardsbergen/Lierde zoekt enthousiaste vrijwilligers om, onder andere, di...meer »

19/10/16 - De veiligheidscel van de gemeente Lierde hield voor de derde maal een rampenoefening

Vandaag 19 oktober 2016 werd in Lierde een noodsituatie geoefend. Hiermee kan de gemeente in samenwerking met de hulpdiensten de werking van zijn Algemeen Nood- en interventieplan uittesten. Als tafeloefening werd de volgende situatie geschetst:“Deze morgen brak een brand uit in de Vrije Basissc...meer »

18/10/16 - De wekelijkse wandeltochten gaan opnieuw van start

Elke dinsdag verzamelen we aan O.C. de Lier voor een mooie wandeling in en om Lierde. We starten op dinsdag 8 november 2016. Gelieve aanwezig te zijn om 13u45 voor de aanwezigheidsregistratie. Deelname is gratis, verzekering inbegrepen. Vooraf inschrijven is niet nodig. meer »

4/10/16 - Hakhoutbeheer langs de N8 in Lierde tussen 1 november en 15 maart

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plant opnieuw hakhoutbeheer langs verschillende gewestwegen. Ook Lierde langs de N8 wordt aangedaan. Op de plaatsen waar aan hakhoutbeheer wordt gedaan, worden de bewoners op de hoogte gehouden via een bewonersbrief met de juiste datum en locatie. Vaak stell...meer »

10/08/16 - Binnenkort in onze regio: BARBARIAN Obstacle Run | zaterdag 19 november 2016

Op zoek naar actie? Geen vrees voor een beetje modder?   De Barbarian Obstacle run is een haalbare hindernissenloop van 6 of 12 km doorheen het prachtig provinciaal domein De Gavers. Een leuke sfeer, heel veel lachen, individueel of in groep, een beetje afzien, doorgaan en … blijven doorgaan! A...meer »

12/07/16 - Verwijder deze planten uit uw tuin

Reuzenbereklauw en Alsemambrosia zijn gevaarlijke planten. Andere planten zoals Japanse duizendknoop en Reuzenbalsemien bedreigen de natuur. Enkele waterplanten die misschien ook in uw tuinvijver groeien, staan sinds kort op een Europese zwarte lijst van planten die moeten bestreden worden. Reu...meer »

22/05/16 - Fotowedstrijd: “Landelijk Lierde”

De Milieuraad van Lierde organiseert een fotowedstrijd voor alle inwoners van Lierde (klein en groot). Indienen kan in één van de volgende categorieën, met een maximum van drie foto’s per categorie en per persoon. A “Landschap bekeken door een kinderoog”  wedstrijd specifiek voor kinderen (tot 1...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis

Bibliotheek

Bibliotheek

Sportdienst

Sportdienst

Jeugddienst

Jeugddienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie