aaa
rss

Actueel

28/07/15 - Goede doelen

goededoelen.be: uitstalraam voor vzw’s www.goededoelen.be is een gegevensbank én een uitstalraam voor vzw’s en stichtingen. De Koning Boudewijnstichting hecht veel belang aan de zichtbaarheid en de transparantie van het verenigingsleven als steunpilaar van de samenleving. De nieuwe site www.g...meer »

22/07/15 - Lees Je Mee?

Wil je tijdens de vakantie al starten met onze leesclubs? Let op: voor leerlingen vanaf het 2de leerjaar! De nieuwe lading boeken is vanaf 1 augustus beschikbaar. Kom ze ontdekken in de bib... meer »

14/07/15 - Figuranten gezocht voor de pelgrimstocht

Alle info over deze oproep vind je in bijgevoegde documenten: gezocht pelgrimtocht meer »

16/06/15 - Containerpark: nieuwe tarieven en werking vanaf 23 juni 2015

Download de nieuwe brochure: Containerpark meer »

15/06/15 - Lotto Belgium Tour

De gemeente Lierde organiseert na de succesvolle start van de Baloise Belgium Tour op 25 mei 2014 nu op 11 september 2015 de start van de koninginnerit van de tegenhangers voor professionele dames, de Lotto Belgium Tour. We hopen op de aanwezigheid van heel wat Belgische toppers zoals Jolien D'...meer »

5/06/15 - Visum aanvragen op Turkse luchthaven niet meer mogelijk

Toeristen die naar Turkije op vakantie gaan kunnen binnenkort hun visum alleen nog vooraf online aanvragen. De huidige optie om ter plaatse een stempeltje te halen vervalt. Vakantiegangers kunnen dan hun visum alleen nog online bestellen. Het is dan niet meer mogelijk om ter plaatse een visum aa...meer »

4/06/15 - Nieuwe asfaltlaag in Deftinge

Het bestek houdende herstel van de Kerkstraat in de deelgemeente Deftinge werd door het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Lierde goedgekeurd. Deze zomermaanden krijgt de Kerkstraat een nieuwe asfaltoverlaging van aan het centrum Deftinge tot voorbij het kruispunt met de Krui...meer »

1/06/15 - Uw gemeente geeft het goede voorbeeld

De gemeente Lierde hecht veel belang aan een schone buurt. Om dit zo te houden zijn onze medewerkers van de technische dienst elke dag in de weer. Gras afrijden, bloemperken onderhouden, goten en straten vegen, … Sinds vele jaren is in Lierde het gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen binnen he...meer »

31/05/15 - Zomeraanbod Speelpleinwerking Jil en Jul

 Speelpleinwerking Opendeurmoment: 27 juni 2015 van 16 tot 19 uur- Langemunte 10, 9570 Lierde Zomerprogramma speelplein 2015 meer »

30/04/15 - Snoei je taxushaag en word haagdonor

Vergroot de Hoop steunt de strijd tegen kanker door zoveel mogelijk taxussnoeisel, een basisgrondstof voor chemotherapie, in te zamelen. Deze inzameling krijgt de medewerking van gemeenten en intercommunales die hun containerparken ter beschikking stellen. De actie wordt voor de negende keer ge...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis

Bibliotheek

Bibliotheek

Sportdienst

Sportdienst

Jeugddienst

Jeugddienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie