aaa
rss

Actueel

26/02/15 - ‘Project Jeugdheem Deftinge’

Ontwerp en sfeerbeelden ‘Project Jeugdheem Deftinge’: Via onderstaande link krijgt u een mooi zicht op het concept en de plannen voor het geplande project ‘Jeugdheem Deftinge’. http://koenvandaele.wix.com/jeugdheem Het gemeentebestuur besliste om over te gaan tot vernieuwing van de lokalen van...meer »

26/02/15 - Tarieven Drank OC De Lier 2015

Hierbij nog even ter herinnering: TarievenDrankOCDeLier2015 meer »

23/02/15 - ‘Gedeeltelijke verplaatsing voetweg nr. 39 in de deelgemeente Deftinge – openbaar onderzoek’

Gemeentebestuur Lierde: ‘Gedeeltelijke verplaatsing voetweg nr. 39 in de deelgemeente Deftinge – openbaar onderzoek’ Het college van burgemeester en schepenen, gemeentebestuur Lierde, maakt bekend dat een onderzoek de commodo et incommodo ingesteld is nopens de ten hoofde vermelde zaak. De bunde...meer »

5/02/15 - Betalen per uur i.p.v. per zone, einde gratis openbaar vervoer -

Nieuw tariefsysteem De Lijn vanaf 1 februari - Betalen per uur i.p.v. per zone, einde gratis openbaar vervoer - Op 1 februari verandert er heel wat voor de reizigers van De Lijn. Voortaan betalen ze voor 60 minuten rijden met onbeperkt overstappen in plaats van voor een aantal zones. Daarnaast ...meer »

4/02/15 - Gemeentelijk Politiereglement

De heer Burgemeester van de gemeente Lierde brengt, overeenkomstig artikel 186 van het gemeentedecreet, ter openbare kennis, dat de gemeenteraad van Lierde in zitting van 26 januari 2015 het algemeen gemeentelijk politiereglement Geraardsbergen – Lierde heeft vastgesteld. De tekst van het aangen...meer »

28/01/15 - Vlaams Gewest voortaan bevoegd voor successie- en bepaalde registratierechten

Vanaf 1 januari 2015 heeft de Vlaamse Belastingdienst (VLABEL) de dienst van de successierechten en bepaalde registratierechten overgenomen van de Federale Overheidsdienst (FOD) Financiën (Algemene administratie van de Patrimoniumdocumentatie). VLABEL is dus voortaan bevoegd voor het vaststellen...meer »

27/01/15 - Ontdek de nieuwe wisselcollectie van CinéBib in de afdeling Film: Humor.

 We stellen op geregelde tijdstippen thematische wisselcollecties voor (van steeds 20 stuks) met de betere, niet-commerciële film. Tot 3 april 2015 bezitten we een nieuwe thematische wisselcollectie in de afdeling Film: Humor. De provincie Oost-Vlaanderen en Cinema Novo bieden de Bib deze heel...meer »

12/01/15 - Weg- en rioleringswerken in de Langestraat

In Sint-Maria-Lierde zijn werken aan de gang om de veiligheid van de fietsers te verbeteren. Van de rijweg afgescheiden fietspaden worden voorzien en tegelijkertijd wordt een gescheiden rioleringsnetwerk aangelegd. Doorgaand verkeer is niet toegelaten. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk. Ge...meer »

8/12/14 - De winter is in het land ...

en dat betekent dat onze strooidiensten terug in actie schieten! Onze strooiwagens rijden uit op basis van het strooiplan 2014-2015. De verschillende wegen op ons grondgebied zijn onderverdeeld in drie categorieën: A) prioritaire wegen: hoofdwegen, buslijnen, openbare gebouwen, schoolomgevingen...meer »

17/11/14 - Samen het risico op stroomonderbreking verminderen - Praktische tips om minder stroom te verbruiken

De kans op elektriciteitsschaarste is deze winter reëel. Als gemeente namen we reeds volgende maatregelen: http://offon.be/nl/wat-doen-anderen/kerstdecoratie-blijft-dit-jaar-opgeborgen Maar ook samen kunnen we het risico op stroomonderbrekingen verminderen door ons individueel verbruik te mati...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis

Bibliotheek

Bibliotheek

Sportdienst

Sportdienst

Jeugddienst

Jeugddienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie