aaa
rss

Actueel

19/08/14 - Ontwerpplannen erosiedossier Kakebeke

Erosiedossier Kakebeke ontwerp meer »

19/08/14 - Herstelproject trage wegen: en wat vindt u er van ?

In nogal wat Vlaamse gemeenten zijn trage wegen (verbindingen voor niet-gemotoriseerd verkeer zoals veldwegen, voet- en kerkwegels) een beetje een “vergeten” bevoegdheid. Nochtans kunnen trage wegen beantwoorden aan tal van maatschappelijke behoeftes. Zo weet iedereen bijvoorbeeld dat recreatie ...meer »

18/08/14 - Ere-burgemeester overleden

Langs deze weg wil het gemeentebestuur van Lierde zijn oprechte deelneming aanbieden aan de familie bij het overlijden van de gewezen en ere-burgemeester Van De Pontseele Edgard, die burgemeester was van de gemeente Lierde van 1 januari 1995 tot 31 december 2000. meer »

11/08/14 - Verbijsterende bijen: 1 bloembol kan bijenlevens redden

Haal je zakje krokusbollen! De actie verbijsterende bijen voor de Oost-Vlaamse inwoners gooit het dit jaar over een andere boeg. De Provincie Oost-Vlaanderen vraagt nog steeds de inzet van haar inwoners om het bijenbestand te helpen. Niet meer met het inzaaien van een specifiek bloemenmengsel in...meer »

8/08/14 - Vacature

De gemeente Lierde gaat over tot het organiseren van een aanwervingsprocedure en het aanleggen van een wervingsreserve voor de volgende functie (m/v) Financieel beheerder Decretale graad – statutair – voltijds – ref. 9570FB Functie Als hoofd van de financiële dienst en lid van het managementteam...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis

Bibliotheek

Bibliotheek

Sportdienst

Sportdienst

Jeugddienst

Jeugddienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie