aaa
rss

Actueel

26/09/17 - NMBS en Infrabel verhogen en vernieuwen de perrons in stopplaats Lierde voor meer reizigerscomfort

Begin oktober 2017 starten ze met de verhoging en vernieuwing van de perrons in de stopplaats Lierde. De verhoging van de perrons zal het in- en uitstappen op de trein vergemakkelijken en ervoor zorgen dat de reizigers van meer comfort kunnen genieten. De werkzaamheden starten met perron 1. Perr...meer »

19/09/17 - Inschrijving herfstsportmatinee 2017

Op zondag 15 oktober organiseert de gemeente Lierde de jaarlijkse herfstsportmatinee. Er is de mogelijkheid om te wandelen, joggen of fietsen na een gezond en uitgebreid ontbijt. Je kan inschrijven op de sportdienst. Meer info in bijlage op de flyer. meer »

19/09/17 - Kent u “Mijn DOSSIER”, de online toepassing die u toegang geeft tot uw gegevens en attesten uit het Rijksregister?

BEKIJK EERST HET FILMPJE Hoe kan ik inloggen op Mijn DOSSIER? Om u te kunnen aanmelden bij de toepassing Mijn DOSSIER heeft u uw elektronische identiteitskaart (eID) nodig en een kaartlezer. De kaartlezer moet geïnstalleerd zijn met de juiste drivers (middleware). De meest recente driver kan u ...meer »

18/09/17 - Help het milieu door overdadig drukwerk aan de bron te vermijden.

Als milieubewuste gemeente kiezen wij samen met FCR Media, de uitgever en verdeler van de Gouden en Witte Gids, voor een gezamenlijke aanpak met betrekking tot een optimalisatie van de te bedelen telefoonboeken.  Gebruikt u de papieren gids niet meer? Schrijf dan uit via het formulier op deze li...meer »

13/09/17 - Vacature

GEMEENTEBESTUUR LIERDE zoekt VERANTWOORDELIJKE JEUGD, SENIOREN EN SOCIALE ZAKEN (NIVEAU B1 – B3 of gelijkwaardig door ervaring) Functieomschrijving Dagelijkse coördinatie van de administratieve en logistieke activiteiten Uitwerken allerhande projecten (v.b. organisatie buitenspeeldag, kinderromm...meer »

28/08/17 - Multimove

Beste ouders, In september starten we terug met Multimove: Multimove biedt 3 tot 6-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Multimove onderstreept het belang van een brede ...meer »

16/08/17 - definitieve vaststelling GRUP 'Recreatie' in Belgisch Staatsblad

Het gemeentebestuur brengt, overeenkomstig artikel 2.2.17 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, ter kennis aan de bevolking dat het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan `Recreatie' definitief werd vastgesteld door de gemeenteraad van Lierde bij besluit van 26 juni 2017. Het dossier werd ...meer »

12/07/17 - Definitieve vaststelling Grup ‘Recreatie’ Lierde

GRUP ‘Recreatie’ Lierde 2017-06-02 grup recreatie getekende versie Advies Gemeente Herzele Advies stad Geraardsbergen Boscompensatie recreatiezone de zandloper Departement Omgeving advies 28-04-2017 RUP recreatie Lierde gemeenteraadsbesluit definitieve vaststelling getekende versie 26-06-2017 P...meer »

12/07/17 - definitieve richtlijnen en beslissing ikv aardgasvervoerleiding Brakel - Haaltert.

Definitieve richtlijnen + beslissing 12-06-2017 plan MER GRUP Enkelvoudige aardgasvervoerleiding Brakel - Haaltert meer »

6/07/17 - Woont de Warmste Vrijwilliger in onze gemeente?

De Provincie Oost-Vlaanderen heeft een hart voor vrijwilligers. De kleine daden van die vrijwilligers hebben grootste gevolgen in onze maatschappij. Of zoals de peter van onze campagne, Marc de Bel, zegt: “De Kracht schuilt vaak in het Kleine”. Om die reden gaat de Provincie op zoek naar de Warm...meer »

30/05/17 - Omgevingsvergunning / Omgevingsloket

Vanaf 23 februari 2017 is de omgevingsvergunning van kracht. Die vervangt de stedenbouwkundige vergunning en de milieuvergunning. Op het digitaal loket vind je meer informatie over de werking van de toepassing waar je digitale bouwaanvragen en omgevingsdossiers kan indienen. In de overgangsperio...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

Omgevingsloket

Omgevingsloket

Bibliotheek

Bibliotheek

Sportdienst

Sportdienst

Jeugddienst

Jeugddienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis