aaa
rss

Actueel

26/05/16 - Zomerkampen 2016

Bekijk het volledige aanbod. Houders van een Lierdepas krijgen een aangepast tarief. Voor het speelplein dien je verplicht de medische fiches in te vullen en terug te bezorgen. Speelpleinwerking kan de dag zelf worden ingeschreven. Factuur volgt achteraf. Schrijf hier je kind(eren) in voor de s...meer »

25/05/16 - Aanvang wegenis werken N8 op grondgebied LIERDE vanaf VRIJDAG 27 mei 2016!

Sterke verkeershinder en onmogelijk Steenweg te dwarsen en/ of richting Brakel te rijden. Hinder minstens 3 weken! Voor meer info: http://wegenenverkeer.be/werken/asfaltwerken-n8-brakel-en-lierde Omleidingen: Alle verkeer (fietsers en auto’s) richting Ninove blijft mogelijk en rijdt langs de w...meer »

23/05/16 - Rookvrij op 31 mei – infostand in inkomhal gemeentehuis vanaf 25 t.e.m. 31 mei 2016

Op 31 mei is het Werelddag zonder Tabak. Misschien de ideale gelegenheid om de sigaret vaarwel te zeggen? Want wist je dat er, naast de voordelen op lange termijn, ook al heel wat merkbare gezondheidseffecten zijn op korte termijn? Zo begint je bloeddruk en bloedsomloop in je handen en je voeten...meer »

22/05/16 - Fotowedstrijd: “Landelijk Lierde”

De Milieuraad van Lierde organiseert een fotowedstrijd voor alle inwoners van Lierde (klein en groot). Indienen kan in één van de volgende categorieën, met een maximum van drie foto’s per categorie en per persoon. A “Landschap bekeken door een kinderoog”  wedstrijd specifiek voor kinderen (tot 1...meer »

18/05/16 - Bescherming tegen hitte en ozon

Vanaf 15 mei tot en met 30 september loopt de waakzaamheidsfase van het hitte- en ozonplan. Tijdens deze fase worden de temperatuur en de ozonconcentraties nauwkeurig opgevolgd. Warme zomerdagen kunnen door de hoge temperatuur en ozonpieken immers ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. De...meer »

10/05/16 - Jeugdcoach 2.0

Beste jeugdsportbegeleider.Op vrijdag 3 juni organiseert de regiosportdienst ‘Jeugdcoach 2.0 ’ de opvolger van de dag van de jeugdsportbegeleider.Een nieuwe naam, een ander tijdstip maar nog steeds dezelfde doelstelling, namelijk iedereen die met jeugdopleiding te maken heeft inspireren en kenni...meer »

10/05/16 - Kampioenenviering

Op woensdag 8 juni 2016 zal de kampioenenviering plaatsvinden waarop de zegevierende sporters en clubs worden gehuldigd. Als je een sportkampioen in de rangen hebt van afgelopen seizoen, laat dan iets weten aan de sportdienst Lierde. T 055 431023 - F 055 431016 - sportdienst@lierde.be meer »

10/05/16 - Het reservatiesysteem van de belbus wordt aangepast vanaf woensdag 1 juni 2016

Afhankelijk van de verplaatsing die u wil maken, zoekt de operator de meest geschikte opsplitsing waarbij rekening wordt gehouden met het volledige openbaar vervoersnetwerk. Het is dus best mogelijk dat de verplaatsing die u vandaag nog met de belbus maakt, vanaf 1 juni 2016 op een andere manier...meer »

2/05/16 - Nieuwe asfalt voor N8 in Brakel en Lierde

Op maandag 9 mei start het Agentschap Wegen en Verkeer met de heraanleg van de Brusselsestraat (N8) in Brakel. Tegelijkertijd pakt de aannemer ook de doortocht (N8 Steenweg) aan in Lierde. De twee werken zijn bewust samengenomen om de hinder te beperken.  De werken duren normaal gezien tot in ju...meer »

2/05/16 - Bekendmaking retributie op het afleveren van compostvaten

De heer Burgemeester van de gemeente Lierde brengt, overeenkomstig art. 186 van het gemeentedecreet, ter openbare kennis dat de gemeenteraad van Lierde in zitting van 25 april 2016 de volgende belastingverordening heeft vastgesteld: de retributie op het afleveren van compostvaten voor de period...meer »

25/04/16 - Zitdagen fonds voor arbeidsongevallen

U had een arbeidsongeval ?  Uw partner, een familielied of een vriend(in) heeft een arbeidsongeval gehad ?  U hebt vragen of u hebt hulp nodig ?  Een sociaal assistent(e) van het Fonds voor Arbeidsongevallen staat tot uw beschikking ! De sociaal assistenten geven uitleg over de regeling van uw a...meer »

18/04/16 - Jil & Jul zoekt animatoren en hoofdanimatoren

Wil je jouw zomer zinvol invullen? Word je dit jaar 16 of ben je ouder? Speel je graag met kinderen? Ben jij speels en verantwoordelijk? Je trekt je je neus niet op voor gekke verkleedpartijen? Dan kan je animator worden bij speelpleinwerking Jil & Jul. Inschrijven doe je best met dit inschrijvi...meer »

30/03/16 - Bekendmaking politiereglement

De heer Burgemeester van de gemeente Lierde brengt, overeenkomstig art. 186 van het gemeentedecreet, ter openbare kennis dat de gemeenteraad van Lierde in zitting van 21 maart 2016 de herziening van het politiereglement betreffende het beheer van huishoudelijke afvalstoffen en vergelijkbare bedr...meer »

17/03/16 - Gezocht: sport- en spelbegeleiders voor sportieve kinderopvang ‘Sportsnack’

Sportdienst Lierde & Basisschool De Kei zoeken verschillende sport- en spelbegeleiders. Je hoeft je normaal gezien maar 2 of 3 keer vrij te maken. · Hou je van sport en spel? · Vind je het begeleiden van kinderen leuk? · Zou je graag iets bijverdienen? · Ben je vrij op maandag of dinsdag van 16...meer »

15/03/16 - Fietsende Senioren opnieuw van start

Elke dinsdag van de week gaan de senioren fietsen in de streek. Afspraak telkens aan de ingang van O.C. De Lier om 13u45 in de Nieuwstraat 21, 9570 Lierde. Op donderdag 30 juni 2016 trekken we met de fiets naar Overmere Donk. meer »

11/03/16 - Verwijder deze planten uit uw tuin

Reuzenbereklauw en Alsemambrosia zijn gevaarlijke planten. Andere planten zoals Japanse duizendknoop en Reuzenbalsemien bedreigen de natuur. Enkele waterplanten die misschien ook in uw tuinvijver groeien, staan sinds kort op een Europese zwarte lijst van planten die moeten bestreden worden. Reu...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis

Bibliotheek

Bibliotheek

Sportdienst

Sportdienst

Jeugddienst

Jeugddienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie