aaa
rss

Actueel

28/09/16 - Verbijsterende bijen: 1 bloembol kan bijenlevens redden

Bijen en nectarminnende insecten zijn onmisbaar voor onze voedselproductie. Ze vliegen vanaf het vroege voorjaar van bloem naar bloem. Hierdoor nemen ze telkens een klein beetje stuifmeel met zich mee, waardoor ze de bloemen bestuiven. Deze bloemen groeien uit tot volwaardige vruchten en zaden v...meer »

27/09/16 - Herfstsportmatinee op zondag 16 oktober 2016

Het familiesportevenement van het jaar start vanaf 8u30 met een gezond ontbijt in OC De Lier. Vanaf 10u00 kan je kiezen voor een flinke wandeltocht, fietstocht of jogging.  Afsluiten met een aperitiefje. Inschrijven is verplicht! Flyer/Inschrijvingsformulier meer »

20/09/16 - Nieuwe vacatures

Binnen de hulpverleningszone Zuid-Oost zijn er momenteel 2 vacatures: Boekhouder Informatiebundel_aanwerving_boekhouder_hulpverleningszone Hulpverlener Ambulancier Informatiebundel_aanwerving_hulpverleners-ambulanciers_hulpverleningszoneV3 meer »

10/08/16 - Binnenkort in onze regio: BARBARIAN Obstacle Run | zaterdag 19 november 2016

Op zoek naar actie? Geen vrees voor een beetje modder?   De Barbarian Obstacle run is een haalbare hindernissenloop van 6 of 12 km doorheen het prachtig provinciaal domein De Gavers. Een leuke sfeer, heel veel lachen, individueel of in groep, een beetje afzien, doorgaan en … blijven doorgaan! A...meer »

12/07/16 - Verwijder deze planten uit uw tuin

Reuzenbereklauw en Alsemambrosia zijn gevaarlijke planten. Andere planten zoals Japanse duizendknoop en Reuzenbalsemien bedreigen de natuur. Enkele waterplanten die misschien ook in uw tuinvijver groeien, staan sinds kort op een Europese zwarte lijst van planten die moeten bestreden worden. Reu...meer »

8/06/16 - Schrijf mee aan ons ‘Gezamenlijk Boek'

Ontdek de passie voor het schrijven en neem deel aan het nieuwe project ‘Gezamenlijk Boek’.  Schrijf vanaf nu mee aan ons verhaal door om beurten één zin, paragraaf of illustratie toe te voegen. Hierdoor vormt zich een boek, volledig geschreven en gestuurd door jullie. Het verloop is niet beken...meer »

22/05/16 - Fotowedstrijd: “Landelijk Lierde”

De Milieuraad van Lierde organiseert een fotowedstrijd voor alle inwoners van Lierde (klein en groot). Indienen kan in één van de volgende categorieën, met een maximum van drie foto’s per categorie en per persoon. A “Landschap bekeken door een kinderoog”  wedstrijd specifiek voor kinderen (tot 1...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis

Bibliotheek

Bibliotheek

Sportdienst

Sportdienst

Jeugddienst

Jeugddienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie