aaa
rss

Actueel

25/04/16 - Voorverkoop tickets: Feest 5 jaar De Lier

VVK op woensdag 4 mei 2016 van 18u30 - 20u00 op de dienst Cultuur. meer »

25/04/16 - Voorverkoop tickets: Cultuuruitstap

VVK op woensdag 4 mei 2016 van 18u30 - 20u00 op de dienst Cultuur. meer »

25/04/16 - Zitdagen fonds voor arbeidsongevallen

U had een arbeidsongeval ?  Uw partner, een familielied of een vriend(in) heeft een arbeidsongeval gehad ?  U hebt vragen of u hebt hulp nodig ?  Een sociaal assistent(e) van het Fonds voor Arbeidsongevallen staat tot uw beschikking ! De sociaal assistenten geven uitleg over de regeling van uw a...meer »

19/04/16 - 17 mei 2016 is de Internationale Dag Tegen Homofobie en Transfobie (IDAHOT)

Op 17 mei 2016 hangen we de regenboogvlag  aan het gemeentehuis naar aanleiding van de Internationale Dag Tegen Homofobie en Transfobie (IDAHOT). Met deze symbolische actie willen we als gemeentebestuur de zichtbaarheid van holebi’s en transgenders op lokaal niveau vergroten.   DE HOLEBIFOON Vra...meer »

18/04/16 - Jil & Jul zoekt animatoren en hoofdanimatoren

Wil je jouw zomer zinvol invullen? Word je dit jaar 16 of ben je ouder? Speel je graag met kinderen? Ben jij speels en verantwoordelijk? Je trekt je je neus niet op voor gekke verkleedpartijen? Dan kan je animator worden bij speelpleinwerking Jil & Jul. Inschrijven doe je best met dit inschrijvi...meer »

18/04/16 - Sportkampen tijdens de zomervakantie

Beste ouder(s),   De inschrijvingen van de sportkampen zomer 2016 zijn gestart. Gebruik de onderstaande link om je kind in te schrijven. De factuur met overschrijving wordt naar het opgegeven adres in het inschrijvingsformulier gestuurd. Houders van een Lierdepas krijgen een aangepast tarief. ...meer »

30/03/16 - Bekendmaking politiereglement

De heer Burgemeester van de gemeente Lierde brengt, overeenkomstig art. 186 van het gemeentedecreet, ter openbare kennis dat de gemeenteraad van Lierde in zitting van 21 maart 2016 de herziening van het politiereglement betreffende het beheer van huishoudelijke afvalstoffen en vergelijkbare bedr...meer »

21/03/16 - Structureel onderhoud N8 grondgebied Lierde/Brakel

Beste bewoner van de gemeente Lierde, Wellicht vanaf mei 2016 zal het Agentschap Wegen en Verkeer overgaan tot herstel van het wegdek van de N8 zowel op grondgebied Lierde als Brakel. Dit zal vooral voor de omwonenden van de N8, maar ook voor andere bewoners verkeershinder met zich brengen. Op h...meer »

17/03/16 - Gezocht: sport- en spelbegeleiders voor sportieve kinderopvang ‘Sportsnack’

Sportdienst Lierde & Basisschool De Kei zoeken verschillende sport- en spelbegeleiders. Je hoeft je normaal gezien maar 2 of 3 keer vrij te maken. · Hou je van sport en spel? · Vind je het begeleiden van kinderen leuk? · Zou je graag iets bijverdienen? · Ben je vrij op maandag of dinsdag van 16...meer »

16/03/16 - Groepsaankoop voor stookolietanksaneringen

Veel gezinnen zijn voor de verwarming van hun woning overgeschakeld van stookolie naar aardgas, waardoor heel wat stookolietanks ongebruikt achterblijven. De milieuwetgeving bepaalt dat elke tank die buiten gebruik gesteld is, dient te worden gesaneerd. Daarom organiseert de gemeente Lierde in ...meer »

15/03/16 - Fietsende Senioren opnieuw van start

Elke dinsdag van de week gaan de senioren fietsen in de streek. Afspraak telkens aan de ingang van O.C. De Lier om 13u45 in de Nieuwstraat 21, 9570 Lierde. Op donderdag 30 juni 2016 trekken we met de fiets naar Overmere Donk. meer »

11/03/16 - Verwijder deze planten uit uw tuin

Reuzenbereklauw en Alsemambrosia zijn gevaarlijke planten. Andere planten zoals Japanse duizendknoop en Reuzenbalsemien bedreigen de natuur. Enkele waterplanten die misschien ook in uw tuinvijver groeien, staan sinds kort op een Europese zwarte lijst van planten die moeten bestreden worden. Reu...meer »

11/03/16 - Fotowedstrijd: “Landelijk Lierde”

De Milieuraad van Lierde organiseert een fotowedstrijd voor alle inwoners van Lierde (klein en groot). Indienen kan in één van de volgende categorieën, met een maximum van drie foto’s per categorie en per persoon. A “Landschap bekeken door een kinderoog”  wedstrijd specifiek voor kinderen (tot 1...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis

Bibliotheek

Bibliotheek

Sportdienst

Sportdienst

Jeugddienst

Jeugddienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie