aaa
rss

Actueel

16/04/18 - Sportkampen zomervakantie 2018

Beste ouders,   De inschrijvingen voor de volgende sportkampen in de zomervakantie 2018 zijn gestart. Wees er snel bij want de inschrijvingen zijn beperkt.   Maandag 9 juli - dinsdag 10 juli 2018: Kleuters: geboortejaar 2015 en 2014 Donderdag 12 juli - vrijdag 13 juli 2018: Kleuters: geboortej...meer »

12/04/18 - Orgaandonatie

Dat orgaandonatie nog steeds broodnodig is blijkt uit het feit dat wekelijks 2 mensen overlijden omdat ze niet op tijd een nieuw orgaan hebben kunnen krijgen. In België geldt het principe van ‘stilzwijgende toestemming’ voor orgaandonatie. Dat betekent dat iedere Belg of inwoner die 6 maanden in...meer »

11/04/18 - Zitdag belastingaangifte: maandag 28 mei 2018 van 9 tot 12 uur

Breng uw identiteitskaart mee! Voor wie een gemeenschappelijke aangifte indient (gehuwden en wettelijk samenwonenden) volstaat de identiteitskaart van één van beide belastingplichtigen. Komt u voor iemand anders? Breng dan een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee alsook een volmacht. meer »

10/04/18 - Hergebruik hoeves

Een tijdje terug vond elke Lierdenaar een folder in de bus met een enquête rond het project ‘Hergebruik Hoeves’. Dit project is een initiatief van de provincie Oost-Vlaanderen dat  vrijgekomen of leegstaande hoeves in kaart brengt  voor Oost-Vlaanderen, en vooral in Zuid-Oost-Vlaanderen en het M...meer »

22/03/18 - Sluit je huis of bedrijf aan op de zon

Vanaf 23 maart kan je als inwoner van Lierde gratis en vrijblijvend inschrijven voor de derde groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu. Klimaatgezond Oost-Vlaanderen De gemeente Lierde on...meer »

9/03/18 - Aankondiging herstel betonvakken in diverse wegen in de gemeente Lierde.

Start: Dinsdag 13 maart 2018 Duur: 60 werkdagen In de volgende straten zullen betonvakken hersteld worden: Dorpstraat Nieuwstraat Wassegemstraat Elleboogstraat Strichtstraat Geraardsbergsestraat Kwaadstraat Tijdens de werken zal het doorgaand verkeer steeds verzekerd blijven en zal de hinder voo...meer »

9/03/18 - Bespaar 20% op je energiefactuur!

AfficheA3_groepsaankoop_infosessies_digitaal Dankzij de groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie i.s.m. onze gemeente Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in energiebesparende maatregelen een verstand...meer »

17/01/18 - Toegestane afwijkingen op de bepalingen inzake de wekelijkse rustdag

Alle handelaars zijn onderworpen aan de wekelijkse rustdag, een ononderbroken periode van 24 uur die begint om 5 uur of om 13 uur en eindigt op hetzelfde uur van de volgende dag. Indien de wekelijkse rustdag onmiddellijk aan een wettelijke feestdag voorafgaat, mag de rustdag naar de dag volgend ...meer »
Bekijk alle nieuws

Kalender

Niets gevonden op .
Voeg zelf een activiteit toe

Openingsuren

maandag tot vrijdag
van 9.00 u tot 12.00 u

woensdag
van 18.00 u tot 20.00 u

Omgevingsloket

Omgevingsloket

Klimaatgezond

Klimaatgezond

Bibliotheek

Bibliotheek

Jeugddienst

Jeugddienst

Sportdienst

Sportdienst

Wijkpolitie

Wijkpolitie

OCMW / Sociaal Huis

OCMW / Sociaal Huis